Georgia Conference on Children & Families 2021

February, 23 & 24 2021 

September

February 23 & 24, 2021

NO TRAVEL NEEDED

NO TRAVEL NEEDED

GUEST EXPERTS

BREAKOUT SESSIONS

LEARN & NETWORK

LEARN & NETWORK

About the Event

Join us Tuesday February 23rd and Wednesday February 24th for the 2021 Georgia Conference on Children & Families! This two day virtual event will feature keynote speakers, continuing education sessions, unique networking opportunities, and more. Join some of the pre-eminent voices and advocates in child and family services for what is sure to be an informative, exciting, and innovative conference!

Can't attend live? No problem! Your registration grants access to all of the educational sessions, webinars, keynotes, exhibitors, and more for a month following the event. 

Agenda

Tuesday, February 23, 2021

  8:30-9:00

Networking over Coffee

  9:00 - 10:30

Opening Session & Keynote

  10:30 - 10:45

15-minute break

  10:45 - 11:45

Session A

  11:45 - 12:30

45-minute Lunch Break

  12:30 - 1:30

Session B

  1:30 - 1:45

15-minute break

  1:45 - 2:45

Session C

  2:45 - 3:00

15-minute break

  3:00 - 4:00

Session D

  4:00 - 5:00

Happy Hour/Networking

Wednesday, February 24, 2021

  8:30 - 9:00

Networking over Coffee

  9:00 - 10:00

Session E

  10:00 - 10:15

15-minute break

  10:15 - 11:15

Session F

  11:15 - 11:30

15-minute break

  11:30 - 12:30

Session G

  12:30 - 1:00

1 hour Lunch break

  1:30 - 2:30

Session H

  2:30 - 2:45

15-minute break

  2:45 - 3:45

Session I

  3:45 - 4:00

15-minute break

  4:00-5:00

Closing Keynote

Sponsors




Frequently Asked Questions

Yes, you will be provided login credentials to test the system and get familiar with the interface.
Your login details will be emailed to you ahead of the event. You can use these details to access the online event.
The on-demand content will be hosted for 30 days following the event.
We recommend Chrome and Firefox.
Good internet connectivity will ensure high quality video streaming.